stave2

S široko paleto stav in konkurenčnimi kvotami je Bet365 nedvomno ena izmed najboljših izbir za stavitelje. Stavnia ponuja Bet365 bonus dobrodošlice, znan tudi kot Bet Credit za nove igralce, vendar so potrebna določena vplačila in stave, da se kvalificirate za to promocijo. Minimalno vplačilo je 5€, prav tako pa morate enkrat staviti to vplačano vsoto, da lahko prejmete promoijo. Pri pridobitvi zneska je pomembno upoštevati omejitve glede minimalnih kvot, plačilnih sredstev in stav. Bet365 bonus ne vključuje vračila vložka. Poleg tega je treba upoštevati časovne omejitve in pogoje ponudbe.

stavnice1.1

Enostavna in hitra registracija

Registracija na stavnici je preprosta in hitra. Po vnosu osebnih podatkov morate ustvariti varnostno kodo za vaš račun, ki jo boste potrebovali za stik s podporo strankam ali za morebitne spremembe podatkov. Prav tako imate možnost vnosa kode za Bet365 bonus, ki vam lahko prinese dodatne ugodnosti. Da bi prejeli Bet365 bonus, morate po opravljenem nakazilu izpolniti določene pogoje, ki jih določa stavnica. Pomembno je omeniti, da je uporaba storitev stavnice dovoljena le osebam, starejšim od 18 let, kar pomeni, da lahko ta dodatek pridobijo samo polnoletne osebe. Stavnica lahko kasneje zahteva potrditev vašega računa, ki jo izvedete s predložitvijo slik osebnih dokumentov in računa. Ta standardni postopek zagotavlja varnost in preverjanje identitete uporabnikov.

stave1

Ekskluzivni programi za zveste igralce

Stavnica nudi izjemno privlačne promocije za igralce, ki želijo izkoristiti najboljše ugodnosti in uživati v široki ponudbi stav ter iger na srečo na eni izmed najbolj uglednih spletnih stavnic na svetu. Redni igralci lahko sodelujejo v različnih VIP programih, ki prinašajo ekskluzivne ugodnosti, Bet365 bonus ter nagrade za zvestobo. Ti programi poudarjajo skrb stavnice za svoje najbolj zveste stranke in jim omogočajo še boljše izkušnje na platformi. Stavnica vedno upošteva potrebe svojih strank, zato redno ponuja raznolike in privlačne promocije. Igralci imajo možnost spremljanja trenutnih promocij na spletni strani ali pa se lahko prijavijo za prejemanje obvestil prek elektronske pošte.