obeski z verižico

Kadar iščemo primerna darila za najmlajše, si glede nabora idej lahko pomagamo z nekaterimi spletnimi trgovinami in portali. Na primer otroške jopice s kapuco so ene izmed najbolj priljubljenih oblačil za malčke. Poleg tega, da so tople otroške jopice s kapuco nepogrešljive v hladnejšem vremenu, pa so lahko tudi odličen modni dodatek, ki poudari otrokovo osebnost. Če so nekoliko posebne, lahko predstavljajo izvrstno darilo, ki se ga bo razveselila tako vsaka mamica kot tudi njen malček. Poleg tega so primerna tudi nekatera druga oblačila, kot so pižame, puloverji, majice in drugo.

Izvrstna izbira pa je lahko tudi različen nakit. Denimo obeski za verižice so priročni, saj so lahko izdelani iz različnih materialov, kot so:

 • les,
 • kovina,
 • glina
 • ali plastika,

obenem pa jih lahko odlično personaliziramo. Malčki sicer večinoma še ne nosijo nakita, lahko pa z njim razveselimo njihove mamice in damo vanj vgravirati njihova imena in rojstne datume. Ne glede na to, ali gre za rojstni dan ali drugo priložnost, bo tovrstna drobna pozornost naredila velik vtis na obdarovanko. Kakšni obeski za verižice so primerni za nakup, si je možno ogledati tukaj: https://www.mirage.si/sl/izdelki/obeski-za-verizice

obesek z verižico

Kako izbrati privlačne in tople otroške jopice s kapuco kot darilo?

Otroške jopice s kapuco so vsestranske in udobne ter eden najboljših kosov oblačil za prosti čas. Kot omenjeno, pa so lahko tudi modne z različnimi dodatki in v pisanih barvah. Če jih izbiramo kot poklon, najprej upoštevajmo, ali podarjamo dečku ali deklici ter ob kakšnih priložnostih bodo največ v uporabi: ali bodo namenjene športu in igri oziroma ali bodo v funkciji puloverja ali pa modni kos? Glede na to izberimo ustrezne tkanine, in sicer bodo za šport najboljše:

 • bombaž,
 • džersi,
 • rajon,
 • poliester,
 • volna.

Na primer rajon je odporen na vlago, vpojen, mehak in nadvse trpežen, obenem je tudi material, ki diha oziroma je zračen, in je zato primeren za vroče pogoje, kot so športne aktivnosti. Poleg naštetega dobro ohranja barvo, saj tudi po mnogo pranjih še vedno lahko opazimo svežino odtenkov. Džersi je elastičen in izvrsten pri igranju na prostem. Bombaž je odličen poleti, saj je lahek, naraven in zračen, za hladnejši del leta pa posezimo po flisu, ki s svojo mehkobo in udobjem nudi zaščito pred mrazom. V nekaterih primerih moramo dobro poznati obdarovanca, če mu določene tkanine povzročajo kožne alergije, zato upoštevajmo to pri nakupu. Če je možno, izberimo organsko pridelane tkanine, ki zaradi odsotnosti pesticidov in raznih toksinov pri postopku obdelave ne bodo dražile nežne kože.

Če bodo otroške jopice s kapuco pretežno modne, pa lahko damo nanje natisniti različne motive po naši želji. Nekateri ponudniki imajo na svojih spletnih straneh oziroma v spletnih trgovinah že na voljo raznolike motive, ki jih sami prilagajamo in jim dodajamo ter odvzemamo razne elemente glede na naše ideje, s čimer bomo najhitreje dosegli želeno sporočilo. V kolikor nam bolj ustreza točno določen motiv, se moramo posebej dogovoriti z grafičnim oblikovalcem oziroma tiskarno, da nam ga izdela. Cenovno lahko najdemo nadvse ugodne ponudbe, vse od okoli 10,00 EUR dalje, seveda pa bomo z višanjem kakovosti tkanin, potiskov in večjo priznanostjo znamk morali odšteti več.

tople otroške jope

Kakšni obeski za verižice so primerni za obdarovanje?

Obeski za verižice so idealni za obdarovanje, saj omogočajo številne kombinacije z drugimi vrstami okrasja, kot navedeno, pa jim lahko damo osebno noto z raznimi napisi, pomembnimi datumi in sporočili. Na primer za mamico, ki ima dva ali tri otroke so lahko ne zgolj eden, temveč simbolično dva ali trije obeski za verižice popoln dar, ki jo bo vselej spominjal nanje. Z vidika uporabe materialov, je smiselno uporabiti zlato ob rojstvih, rojstnih dnevih, birmah ali obhajilih ter ob obletnicah in tudi srebro ima svoj čar. Zlato je sicer na voljo kot:

verižice (1)

 • belo,
 • rumeno
 • ali rdeče.

Poleg tega lahko dodajamo zraven še različne sintetične ali prave drage kamne pisanih barv. Stroškovno pričakujmo cene vsaj od 150,00 EUR naprej, pri čemer več karatov prinaša ustrezno višje zneske. Tudi cenejši materiali pa so lahko kakovostno in okusno oblikovani, zato v primeru našega manjšega proračuna lahko posežemo po njih. Unikatni glineni ali leseni obeski za verižice lahko nadomestijo zlato ali srebro in prinašajo številne druge oblikovne možnosti. Povprašajmo ponudnike glede priporočil oziroma se posvetujmo z njimi, kako lahko upoštevajo naše želje, da bomo dobili enkraten končni produkt, prilagojen prejemnikom. Preverimo tudi številne spletne trgovine ali sejme z unikatnimi izdelki, kjer bomo našli navdih in morda tudi že to, kar iščemo.

Kot smo videli, so torej tako obeski za verižice kot otroške jopice s kapuco lahko personalizirani, kakor tudi mnoga druga oblačila in nakit. Možnosti ter kombinacij je neskončno, zato ni izgovorov, da ne moremo najti pravega poklona. Na prvem mestu naj bo kakovost izdelave ter pestrost materialov in barv, ki bodo dodali ustrezno noto osebnemu prazniku, zato uporabimo svojo kreativno žilico in izdelajmo poklon, ki ga obdarovanci ne bodo pozabili.ž

tople otroške jope z kapuco