korejska kozmetika

Ali ste vedeli, da Korejci resnično verjamejo v to, da je zdravje kože na prvem mestu. Zdrava koža za njih predstavlja zdrav um v zdravem duhu. Korejska kozmetika obstaja tako že 5000 let. Zapisi iz starodavne knjige, Dongui Bogam, pričajo o čudodelnih sestavinah, ki se uporabljajo tako v medicini kot domači kozmetiki. Zagotovo je korejska kozmetika Missha podjetja drugačna že zaradi svojega izvora in geografske lokacije.

korejska kozmetika

V čem je korejska kozmetika drugačna?

Če pogledamo od bližje, vidimo, da uporabljajo učinkovine, ki so zares zelo inovativne in tudi zelo eksotične. Določene bodo za vegane žal sporne, ker so med njimi tudi takšne, ki so živalskega izvora. Poleg vsega je tukaj ključno še eno dejstvo, ki ga Evropejci v tej naši moderni dobi velikokrat zanemarjamo. Namreč korejska kozmetika Missha ponudnika uporablja sestavine, ki so strogo lokalne in sezonske. Tako v tej kozmetiki ne boste našli ničesar, kar ne bi bilo iz korejskega območja.

 

Kako uporabljati to eksotično kozmetiko?

Kozmetika, ki jo poznamo in ki jo ponavadi uporabljamo, ima v svojem načinu uporabo tri korake. To so čiščenje, toniranje in vlaženje. Morda je drugačna obravnava le pri koži okrog oči, še posebej, če je ta že močno prizadeta in predstavlja že zdravstveno tveganje. Korejska kozmetika pa tako vključuje mnogo več korakov in obravnava vsak tip kože vsakega posameznika povsem individualno.

 

korejska kozmetika Tako je priporočljivo, da vsak posameznik dobro pozna svojo kožo. Kaj to pomeni? To pomeni, da ve, ali je suha, mastna, mešana. Tu je potrebno tudi vedeti ali je koža nagnjena k nastajanju pigmentnih madežev, so na določenem predelu bolj vidne žilice oziroma če kje celo rada poka. Pa ne samo to. Pomembna je tudi vedeti ali ste star 30+, 40+ ali 50 + let. Namen te eksotične kozmetike je tudi, da se pri uporabi sprostiš in izklopiš glavo. Za dobre učinke in zadovoljstvo pa tako kot vsaka stvar zahteva predanost.