kontroling

Ste vedeli, da je kontroling del računovodskih storitev? Ste vedeli, da vam dober kontroling lahko reši marsikateri zaplet? Kakovostni kontroling vam s svetovanjem, pomočjo pri načrtovanju aktivnosti, upravljanju ter rednim poročanjem, olajša vaše poslovanje in reši marsikatere skrbi. Nikoli več se vam ne bo potrebno obremenjevati z razmišljanjem, ali je bila posamezna poslovna odločitev finančno res najboljša, ali bi se veljalo glede na situacijo na trgu odločiti nekoliko drugače. V podjetju Moje računovostvo bodo poskrbeli, da boste imeli vse podatke vedno pri roki – črno na belem! Peverite tukaj: https://www.moje-racunovodstvo.si/kontroling.

 

Imate svoje podjetje in ste prepuščeni sami sebi?

Ste vedeli, da po nekaterih ocenah kar polovica poslovnih odločitev temelji na informacijah, ki jih podjetju posreduje računovodstvo? Naloga računovodstva še zdaleč ni le opravljanje birokratskega dela, ampak je tukaj predvsem pomemben tudi kontroling, ki pomaga oblikovati in spremljati poslovne cilje. Dober kontroling pomeni, da se bo vaše podjetje uspešno razvijalo, saj bodo njegove finance racionalne in usmerjene v prihodnost.

kontroling

Dober računovodski servis je tisti, ki nudi kakovostno podporo in s tem hkrati prevzema tudi soodgovornost za doseganje ciljev in rezultatov. Zagotovo bi bilo vsako računovodsko podjetje ponosno, da bi z dolgoletnim sodelovanjem pomagalo mnogim podjetjem, da se iz leta v leto širijo, dosegajo vse boljše rezultate, zaposlujejo nove kadre, a hkrati niso prezadolžena. Poslovanje podjetja je namreč po merilih računovodstva uspešno le, če lahko zagotavlja tako svojo rast kot vse tisto, zaradi česar se lastniki in tudi zaposleni v podjetju počutijo prijetno.

 

Kako naprej in začeti takšno skupno sodelovanje?

Podjetje Moje računovodstvo lahko kontaktirate preko e-obrazca, e-pošte ali jih pokličete po telefonu. Najprej se dogovorite o vaših pričakovanjih, potrebah in možnostih. Podjetje vam bo zagotovilo brezplačno optimizacijo vašega poslovanja in vas bodo tudi brezplačno uvedli v delo s programom Pantheon.

kontroling

K vsaki stranki pristopijo osebno, z zanesljivostjo in dolgoletnimi izkušnjami doma in v tujini. Ker je podjetje manjše, si lahko vzamejo več časa za naročnika, da ga dobro spoznajo. V podjetju se redno izobražujejo pri uveljavljenih strokovnjakih. Ponosni so na svoje reference in strokovnost, saj se veliko podjetij odloča za njih kljub višjim cenam storitve.