Na zaupanje, kakovost in izvrstno ponudbo ene izmed najboljših evropskih stavnic Bet at Home prisega kar 4 milijone registriranih uporabnikov. Dnevno je mogoče opraviti več kot 23.000 stav v 75 različnih športih, kvote pa so primerljive z najboljšimi. Njihova ključna prednost pred drugimi je ta, da gre za internetno stavnico, zato lahko svojo srečo preizkusiš kjerkoli in kadarkoli, preko pregledne in enostavne spletne strani v slovenskem jeziku. Na svojo najljubšo športno ekipo odslej stavi doma, preko spletnega portala pa lahko dogajanje spremljaš v živo. Tudi po kritičnih ocenah uporabnikov, na podlagi katerih se odličijo za prvo registracijo, stavnica kotira zelo visoko.

 

Zakaj je Bet at home ena izmed boljših stavnic?

BET AT HOME

Tiste, ki ne prepriča kakovost storitve in zaupanje številnih, bodo zagotovo prepričale kvote, bonusi in ostale igre na srečo, ki jih ponujajo. Kvote na Bet at Home se lahko primerjajo z ostalimi ponudniki, kdaj pa kdaj se lahko zgodi, da so malenkost nižje. Vendar pa stavnica omogoča stave tudi na manj popularnih športih, v bolj amaterskih ligah ter v igrah na srečo. Pri slednjih so na voljo ruleta, blackjack, poker in drugi, ki jih je mogoče igrati v živo ali preko igralnih avtomatov. Ob prvi registraciji Bet at Home ponuja tudi bonus v vrednosti 5€ brez vplačila in do 100€ bonusa pri prvem vplačilu.

 

Stavi doma, enostavno, hitro in kadarkoli

Ena izmed ključnih prednosti Bet at Home je ta, da je na voljo v slovenskem jeziku, preprosta in uporabniku prijazna spletna stran pa pomeni manj zmede in nesigurnosti. Pri slednjem je na voljo tudi hitra pomoč in prijazna podpora v slovenskem jeziku.

stavi doma

Preko spletnega portala je mogoče staviti kjerkoli in kadarkoli, ne glede na odpiralni čas stavnic. Potrebujete le registriran račun in preizkus sreče se lahko začne! Za vplačila in izplačila potrebujete le eno izmed plačilnih metod (kreditno kartico, Paysafecard ali katerega izmed spletnih servisov plačil) in dobljen denar pa bo na vašem računu takoj.