wordpress izdelava spletne strani

Podjetja pogosto podcenijo pomen strokovno postavljene spletne strani, ki ustreza vsem standardom dobre uporabniške izkušnje in optimizacije. Za vse mlade in stroškovno osveščene podjetnike izdelava spletnih strani na WordPressu predstavlja cenovno ugodno rešitev.

Poleg tega je tovrstna spletna stran izredno preprosta za urejanje, saj ne zahteva posebnega znanja s področja spletnega programiranja. V podjetju Dominatus bodo strokovnjaki in vrhunski oblikovalci poskrbeli, da bo vaše spletno mesto uspešno služilo svojemu namenu in na ta račun privabilo karseda veliko novih strank.

Izdelava spletnih strani na WordPressu deluje na odprtokodni sistem

Spretni digitalni razvijalci iz vsega sveta prispevajo k nenehnemu razvoju omenjene platforme, prav tako lahko izbirate lahko med več kot 10.000 končnimi ogrodji spletnih mest, ki jih lahko poljubno nadgrajujete s pomočjo vtičnikov. Vse teme so razdeljene tudi glede na to, kaj prodajate oz. nudite.

wordpress izdelava spletnih strani

Ostale prednosti, ki jih prinaša izdelava spletnih strani na WordPressu, so nižji začetni stroški postavitve, možnost sprotnega in samostojnega urejanja in cenejše gostovanje. V primeru, da spletno mesto že imate, hkrati pa si želite preurediti obstoječe tematske sklope, to ni nikakršen problem, saj se s pomočjo vtičnikov enostavno dodajajo nove funkcionalnosti. Prav tako boste prihranili na mesečnih stroških vzdrževanja, ki so sicer potrebni, če je spletna stran v celoti personalizirana.

Postavitev strani poteka v štirih korakih

Postavitev in izdelava spletnih strani na WordPressu poteka sistematično, in sicer zajema štiri korake. Podjetje Dominatus v prvi fazi se skupaj s stranko izriše wire-frame (žičnati model), ki služi kot simulacija pravega končnega izdelka. Po potrditvi s strani stranke sledi oblikovanje mesta, kamor spadajo izbira barvne palete, postavitev podstrani, kontaktnih obrazcev in kategorij.

wordpress spletna stran

V predzadnji fazi programer poskrbi za preusmeritve in ostale tehnične aspekte. V sodelovanju s stranko se izdelek na koncu prilagodi in prenese na spletno domeno. Večina spletnih strani za uspešno doseganje ciljnih publik potrebuje nekaj vzpodbude. Npr. optimizacija spletnega mesta in oglaševanje na spletu poskrbijo za kasnejšo preusmerjanje spletnih obiskovalcev na samo stran.