ženska trenirka

Pravilo, da se modne ženske trenirke ne podajo k visokim gležnarjem, elegantni srajci ali trendovskem suknjiču, so danes vsekakor preteklost. Če so bila športna oblačila do nedolgo nazaj rezervirana zgolj za dom, prosti čas in športne aktivnosti, je danes sproščen športni slog oblačenja, ki vključuje moške in ženske trenirke, športno obutev in sproščene kroje kratkih ali dolgih majic, vse bolj priljubljen tudi na delovnem mestu – če nam poslovno okolje, v katerem delamo, to seveda dopušča. Za tovrsten stil oblačenja pogosto uporabljamo izraz »športno elegantno« – pri njem namreč neredko kombiniramo elegantnejše kose oblačil s športnim tekstilom.

Udobna oblačila za svobodno in sproščeno gibanje

Prednost oblačil za prosti čas, naj gre za ženske ali moške trenirke, športno obutev ali majice iz naravnih in zračnih materialov, je zlasti njihovo udobje, ki uporabniku omogoča svobodno in sproščeno gibanje. Med oblačila za prosti čas uvrščamo različne moške in ženske trenirke, udobne hlače – naj gre za ohlapnejše kavbojke ali pajkice – vse bolj pa postajajo priljubljene tudi lahke tunike ali srajce širših krojev, neoprijeta krila ter tekstilni izdelki iz naravnih, lahkotnih materialov, kot sta bombaž ali lan. Poleg športnih čevljev, katerih udobje je neprimerljivo večje kot pri elegantnih čevljih z visoko peto, postaja vse bolj popularna tudi obutev, ki posnema zdravju prijaznejšo bosonogo hojo.

ženska trenirka

Ženske trenirke raznolikih krojev, barv in velikosti

 

Ena najpopularnejših modnih znamk, ki vključuje tudi moške in ženske trenirke, je nedvomno blagovna znamka Gap. Na uradni strani blagovne znamke so vam na voljo raznolike ženske trenirke različnih barv, velikosti in krojev, široka ponudba pa vključuje ženske trenirke izrazito športnega izgleda kot tudi elegantnejše kose, primerne za bolj sproščena delovna okolja.

Ustrezen kos zase boste našla vitka dekleta in ženske močnejših postav, ponudba trenirk v spletni trgovini pa vključuje tako kratke kot dolge hlače, tanjše modele, primernejše za toplejše mesece, kot tudi podložene trenirke, ki jih lahko nosite v hladnejših jesenskih in zimskih mesecih. Odločite se lahko za oprijete ali ohlapne kroje ter poleg mnogih barvnih odtenkov izbirate tudi vrsto potiska.

Uporabniku prijazna in varna spletna trgovina

 

Spletno trgovino z oblačili Gap, v ponudbi katere niso le ženske trenirke temveč tudi oblačila za moške in otroke, ki obsegajo tako hlače in kavbojke kot obleke, pletenine, plašče in modne dodatke, odlikuje uporabniku prijazna izkušnja. Enostaven in učinkovit sistem filtriranja vam omogoča, da hitro najdete želeno vrsto tekstila, naj gre za iskanje na podlagi barve, velikosti ali cene.

ženske trenirke gap

Spletna trgovina uporabnikom zagotavlja varno nakupovanje ter z namenom zaščite svojih strank pred prevarami izvaja različne varnostne ukrepe. V spletni trgovini kupljene izdelke lahko prevzamete v trgovini ali jih proti plačilu prejmete na dom, vsa naročila, nepoškodovana in v prvotnem stanju, pa lahko v roku tridesetih dni od prejetja tudi brezplačno vrnete.

Zdravju škodljiva moda

 

Četudi izgledajo elegantno in privlačno, so ozka in oprijeta oblačila ter visoke pete poleg izrazitega neudobja tudi neprijazne našemu zdravju. Naša koža v sintetičnem tekstilu težje diha, oprijeti kroji oblačil ovirajo prekrvavitev, negativni učinki visokih pet, ki jih imajo te na zdravje naše hrbtenice, pa so znani že leta. Vse več žensk kot tudi moških se zato namesto za neudobna poslovna oblačila odloča za sproščen in zdravju prijazen slog oblačenja.