bluetooth slušalke4

Ne glede na to ali ste ljubitelj žičnih ali brezžičnih slušalk, zagotovo si ob poslušanju glasbe želite predvsem čim boljšo kakovost zvoka in obenem čim manj motenj iz okolja. Zdaj so vam na voljo visokokakovostne bluetooth slušalke ugodno, izbirate pa lahko med različnimi svetovno priznanimi proizvajalci, ki poleg vseh vrst pametnih povezav in drugih prednosti moderne tehnologije zagotavljajo tudi moden dizajn.

Modeli sčasoma postajajo manjši, zato so primerni za vse, ki jim prejšnji večji modeli niso ustrezali. Tako so zdaj pri nekaterih posodobljenih različicah bluetooth slušalke krajše, kar pomeni, da so tudi lažje od svojih predhodnic. Za še bolj ušesom prijazno uporabo imate priložene tudi silikonske ušesne čepke, ki vam zagotavljajo še večje udobje.

Med sproščujočim sprehodom ali v svoji sobi pa lahko prisluhnete ne le glasbi, temveč tudi uri tujega jezika ali zvočnim knjigam, ki so vse bolj priljubljene med odraslimi in otroki. Ti lahko prisluhnejo tudi drugim zvočnim vsebinam, kot so na primer poučne pravljice za otroke za branje ali poslušanje, ob katerih se bodo ne le zabavali in sproščali, temveč se bodo z njimi lahko tudi naučili marsikaj koristnega.

poučne pravljice za otroke

Uživajte v vseh prednostih zvoka visoke ločljivosti

Najsodobnejše bluetooth slušalke vam ponujajo širši frekvenčni odziv in zvok visoke ločljivosti za zvočne vire v HD. Zaradi svoje edinstvene zasnove učinkovito zmanjšujejo izgubo nizkih frekvenc, kar še posebej pride prav takrat, ko začutite, da se vaše bluetooth slušalke slabše prilegajo oziroma, če si jih niste dobro namestili. Tudi v teh primerih boste lahko vse svoje priljubljene glasbene in druge vsebine poslušali v kristalno čisti zvočni obliki.

Bluetooth slušalke imajo 10 mm dinamične zvočnike in polimerno membrano, kar omogoča izredno kakovosten zvok pri širokem spektru frekvenc, od visokih do srednjih in nizkih. Z njimi boste še posebej uživali v prijetni pop glasbi. Imajo tudi več izenačevalnikov, s katerimi lahko prilagodite zvok glede na različne sloge. S tem vam je zagotovljeno poslušanje, ki je popolnoma prilagojeno vašim potrebam.

bluetooth slušalke

Bluetooth slušalke ugodno in sodobno

Z njimi boste imeli številne možnosti povezovanja z različnimi pametnimi napravami, kot so osebni, prenosni in tablični računalniki, televizorji in mobilni telefoni. Potem ko se povežete z izbrano napravo, lahko zelo preprosto tudi sprejemate konferenčne klice. Dovolj je le, da se dvakrat dotaknete svoje bluetooth slušalke.

V aplikaciji AI Life se nahaja posebno središče za povezovanje zvočnih naprav, katerega glavna funkcija je enostavno upravljanje naprav, ki jih želite povezati s slušalkami. Obenem pa vam zagotavlja hitro in zelo preprosto preklapljanje med posameznimi napravami, kar pomeni, da boste zlahka preklapljali med sprejemanjem klicev in poslušanjem glasbe ali zvočne knjige.

bluetooth slušalke2

Kako zvenijo poučne pravljice za otroke za branje ali poslušanje?

Izpod peres domačih pravljičarjev so nastale poučne pravljice za otroke, do katerih lahko dostopate kadarkoli želite s katerekoli pametne naprave. Gre za sodobno obliko pripovedovanja v zvočni podobi, kar staršem omogoča, da skupaj z otrokom najprej samo poslušate, nato pa na glas ponovite slišano vsebino, da si jo otrok lažje zapomni. Lahko pa mu jo tudi sami preberete, saj ga bo pred spanjem zagotovo najbolj pomiril že znan mamin ali očetov glas.

Poleg zabavnih in razvedrilnih zgodbic, ki jih berejo resnični dedki in babice, in bodo vašega malčka zagotovo spravile v dobro voljo, so tu še sodobne poučne pravljice za otroke, ki spodbujajo razvoj čustvene inteligence odraščajočega otroka in ga učijo o medsebojni strpnosti in sprejemanju drugačnosti. Lahko pa so tudi dragocen pripomoček pri učenju težkih besed za vse tiste otroke, ki imajo težave z izgovarjavo.

poučne pravljice za otrokee

Ponujajo vzgojno-izobraževalne vsebine

Za majhne otroke, ki se še učijo o družbi in skupnosti, ki ji pripadajo, je zelo pomembno, da jih starši s pravilno vzgojo dovolj dobro opremijo za življenje v okolju, ki jih obdaja. Pri tem so jim lahko v pomoč poučne pravljice za otroke, ki bodo s svojimi edinstvenimi vsebinami, simpatičnimi junaki in zanimivimi zgodbicami lahko ponudili mnogo dragocenih spoznanj.

Na voljo so jim tako poučne pravljice za otroke v zvočni obliki, ki se ukvarjajo z različnimi pomembnimi temami, kot so na primer premagovanje strahov, medvrstniško nasilje, nestrpnost v družbi in medčloveški odnosi. Nekatere od teh zgodb na zelo domiseln način spodbujajo v otroku razvoj empatije do sočloveka in ljubezni do okolja.

pravljice za otroke

Spodbujajo otroško radovednost in željo po učenju tujih jezikov

Z očarljivimi junaki, ki nastopajo v pravljicah, se otrok lahko poistoveti, z njimi sočustvuje, ali pa se dotaknejo njegove radovednosti in želje po odkrivanju novih dežel. Tako lahko poučne pravljice za otroke na domiseln način spodbudijo otroka k učenju tujih jezikov. Na voljo so namreč tudi dvojezične zgodbice v slovenščini in tujem jeziku, s katerimi se bo vaš otrok lahko naučil nekaj najosnovnejših stavkov.

Učenje tujih jezikov je tudi odličen način, da se skupaj z otrokom tudi sami morda naučite nečesa novega. Skupaj s svojim malčkom namreč lahko čim večkrat poslušate besedilo v tujem jeziku, da se navadite zvena novih besed, nato pa lahko prisluhnete še enakemu besedilu v slovenščini in skupaj še nekajkrat ponovite slišane besede. Z učenjem tujih jezikov se otroku razširijo obzorja, obenem pa se uči še o medsebojnem spoštovanju in pomembnosti prijateljstva.