mobilni internet

Sodobna tehnologija je postala zelo pomemben del našega življenja. Potreba po medsebojni povezljivosti pa je presegla zasebno uporabo, saj je tudi večina današnjih delovnih mest močno odvisna od internetne povezave. Ta mora biti dovolj zanesljiva, da nam zagotavlja nemoteno opravljanje delovnih nalog, obenem pa dovolj hitra in odzivna, da nam ne povzroča težav.

Še posebej je to pomembno v današnjih časih, ko nas vse več dela od doma. Večina nas uporablja prenosne naprave, kot so prenosniki, tablice ali pametni telefoni. Po zaslugi hitrega tehnološkega napredka je zdaj mogoče uporabljati dovolj zmogljiv mobilni internet za vašo napravo, ne da bi vas pri tem skrbelo, ali boste lahko naložili pomembno datoteko ali uspeli dokončati prenos pomembnih podatkov.

Dovolj hiter mobilni internet pa je seveda na voljo tudi prek pametnih telefonov, kot je na primer Samsung Galaxy, ki vam je do konca leta na voljo v posebni akciji staro za novo, v kateri lahko ob nakupu novega prejmete 100 evrov bonusa na odkupno vrednost vašega starega telefona.

brezžični internet

Mobilni internet brez vezave

Ker je na trgu že mnogo ponudnikov mobilnih storitev, se je res težko odločiti za pravega. Vendar si na splošno vse več uporabnikov želi predvsem uporabljati pakete brez vezave. Če tudi vi spadate mednje, lahko že s preprostim brskanjem po spletu najdete veliko informacij o ponudbi posameznih največjih operaterjev v Sloveniji. Tako lahko zelo hitro izveste vse potrebno, da vam bo morebitna izbira novega ponudnika bistveno lažja.

Med ponudbo je tako vse več paketov brez vezave, za katere torej ne boste morali plačevati nobene naročnine. Na voljo vam je tako zgolj tisto, kar potrebujete • hiter in zanesljiv mobilni internet brez nepotrebnih dodatnih storitev, predvsem pa brez tveganja.

mobilni internet1

Kakšne hitrosti prenosa podatkov so možne?

Seveda je predvsem odvisno od posameznega operaterja ter izbire paketa. Vendar tudi navedene hitrosti posameznih paketov niso vedno dokončne, saj signal lahko variira. Brezžični mobilni internet vam je na voljo s hitrostjo prenosa podatkov do 20/5 Mbps, lahko pa se odločite za opcijo s hitrostjo do 40/5 Mb/s.

Za začetni osnovni paket pri najugodnejšem ponudniku boste odšteli manj kot 20 evrov na mesec, kar je zelo ugodno. In kaj ponuja takšen začetni paket? Prednost je zagotovo ta, da vam ta paket zagotavlja mobilni internet za vašo napravo 24 ur na dan, ne glede na to ali ga boste uporabljali za službene obveznosti ali za zasebne namene. Če uporabljate optiko, hitrost začetnega paketa lahko znaša do 500/100 Mb/s, kar je običajno popolnoma dovolj za domačo in/ali poslovno uporabo.

Kaj vse vam nudijo sodobne prenosne elektronske naprave?

Najnovejši pametni telefoni Samsung Galaxy vam poleg storitev, kot je mobilni internet, nudijo tudi napredne oblike komunikacije prek videoklica, pri čemer lahko komunicirate s celotno družino ali večjim številom prijateljev. Pri tem si lahko delite svoj zaslon ali pa si skupaj ogledate videe. Ker so omogočene številne različne možnosti povezave z drugimi napravami, si lahko med klicem vsi skupaj video vsebino lahko gledate kar prek televizorja.

Z novimi telefoni Samsung Galaxy napravami je meja med prenosnim ali osebnim računalnikom in telefonom praktično popolnoma zabrisana. Prek namizja na svojem novem telefonu preprosto odprete želeno aplikacijo, ki jo nato lahko poljubno premikate s telefona na računalnik.

samsung galaxy

Postanite profesionalni fotograf s Samsung Galaxy

Za zajem slike zdaj lahko uporabljate pravo profesionalno kamero, ki izredno natančno in z veliko hitrostjo zazna gibanje ter tako ob vsakem prizoru pred vami zagotovi stabilno razločnost. Najsodobnejši pametni telefoni Samsung Galaxy zagotavljajo hitro vzorčenje premikanja in hitro popravijo tresljaje pri širšem kotu.

Bistveno poenostavljeno pa je tudi fotografiranje v slabših pogojih, na primer v temi ali senci. Sodobna video tehnologija HDR10+  vam bo vaše posnetke popolnoma prilagodila, da bodo vidne najmanjše podrobnosti. Poleg tega vam Samsung Galaxy omogoča prikaz intenzivnejših odtenkov, saj prikaže kar 64-krat več barv.

Še več možnosti urejanja fotografij in videoposnetkov

S svojim novim telefonom Samsung Galaxy boste zdaj vse zajete posnetke lahko obdelali kar direktno. Dovolj je le, da nanj prenesete posebno aplikacijo, prek katere boste imeli popoln nadzor nad vsemi slikami in videoposnetki. Datoteke boste lahko takoj shranili kar v galerijo, lahko pa jih pošljete na svoj računalnik, kjer jih boste lahko urejali. Urejanje pa seveda lahko opravite kar v telefonu.

Pošljete jih lahko tudi na drug telefon, če ste s posnetki zadovoljni in jih ne želite spreminjati. Takoj jih lahko delite s svojimi prijatelji, družino ali sodelavci. Dovolj je že preprost dotik na zaslonu in datoteke se z vašega telefona takoj prenesejo na želeno destinacijo. Tako preprosto prenašate lahko tudi večje videoposnetke in fotografije na vaš prenosni, osebni ali tablični računalnik.

samsung galaxy1

Ne pozabite zavarovati svoje osebne podatke

Zaradi vse večjega števila podatkov, ki jih shranjujemo v svoje pametne naprave, je nujno, da poskrbite za varnost. To vam omogoča posebna funkcija, ki je na voljo le na telefonih Samsung Galaxy, in poskrbi za ustrezno zaščito vaših biometričnih informacij. Uporabljate lahko tudi posebno varno mapo, ki bo zaklenila vaše osebne podatke.

Prek svojega pametnega telefona pa imate tudi možnost ogleda vseh uporabljenih dovoljenj, ki jih imajo posamezne aplikacije. To vam omogoča popoln nadzor, saj lahko sami presodite, ali želite določenim aplikacijam zavrniti dostop do vaših osebnih podatkov.