stavnice

Spletna stavnica William Hill Slovenija je ena izmed 2.300 poslovnih enot najstarejše istoimenske stavne poslovne entitete, ustanovljene leta 1934. Danes je prisotna v 175 državah po vsem svetu, ta številka pa se vsako leto viša. V povprečju športni portal sprejme več kot 500.000 stav, glede na zadnje podatke iz leta 2015 ima več kot 3 milijone aktivnih uporabnikov. Stavne možnosti, ki jih William Hill Slovenija ponuja, so številne, kar priča o visoki kakovosti storitev portala, kot tudi priljubljenosti med športnimi navdušenci. Ne glede na to, kje se nahajate, lahko v samo nekaj korakih stavite na svoje najljubše moštvo. Svojo srečo lahko preizkusite tudi na ameriškem trgu, saj stavne možnosti pokrivajo tudi številne ameriške športe. Stavničarji boste lahko tekme spremljali tudi v živo.

 

William Hill Slovenija ponuja dobre možnosti za oplemenitenje denarja

Želite izboljšati svoje možnosti za zmago? Redno spremljajte rezultate tekem in izkoristite številne možnosti, ki jih portal ponuja. Ob prvi registraciji vas čaka bonus dobrodošlice, kot je 30 € v obliki Freebetov. To ugodnost pridobite tako, da v sistem vložite 10 € in jih stavite na svoje priljubljeno moštvo. Dnevno lahko izkoristite tudi promocije na področju konjskih dirk. Naj vas prepričajo odlične marže za nogometne tekme, ki v povprečju znašajo 5,4 % na več kot 60.000 tekem letno.

 

Šport prispeva k boljšim prijateljskim odnosom

stave

Druženje s prijatelji je lahko v času koronakrize oteženo, zato so lahko stavne aktivnosti na portalu William Hill Slovenija predstavljajo dobro alternativo zabavnih aktivnosti s prijatelji. Za še več adrenalina pri gledanju tekem lahko svoje stave opravite v živo, saj odlična pokritost tekem prinaša še boljšo izkušnjo gledanja. Vsi stavni trgi so izredno odzivni: vsaka tekma ponuja več kot 50 različnih stavnih možnosti. Športni portal je znan tudi po stavah na konje, vendar je ta aktivnost med Slovenci manj priljubljena. Na voljo je tudi mobilna aplikacija, za vse tiste, ki imate radi popoln nadzor nad svojimi stavnimi investicijami.