kombi prevozi oseb1 (1)

Pri uspešnem podjetju so vam na voljo kakovostni in ugodni kombi prevozi oseb na območju Slovenije in celotne Evrope. Storitev je prilagojena različnim potrebam, ne glede na to, ali gre za pomembne predstavnike ali skupine študentov. Nudijo različne vrste storitev, vključno s kombi prevozi oseb na različna letališča kot so Ljubljana, Trst, Benetke, Zagreb, Dunaj, Graz, München, Milano, Bergamo itd. Poleg tega izvajajo tudi storitve z vozili premijskega razreda ter preprost transporte od točke A do točke B. Zagotavljajo vrhunski nivo storitev, kjer so vsi njihovi vozniki urejeni, izkušeni, prijazni ter večinoma večjezični. Storitev je natančno prilagojena vašim potrebam, zagotavlja udobje, varnost in brezhibno izkušnjo potovanja.

kombi prevozi oseb2 (1)

Vaš zanesljiv partner

S specialisti za zavarovanje v tujini ste v dobrih rokah. Ne glede na to, ali potrebujete turistično zavarovanje v tujini za določen čas ali zavarovanje rizika odpovedi potovanja, so tu, da vam zagotovijo varnost in zanesljivost. Njihova prednost je prijaznost in odličnost v poslovanju. S partnerstvom z zunanjimi in notranjimi sodelavci so postavili nove standarde na področju varnosti na potovanjih. So vaši zanesljivi partnerji, ki vas vodijo skozi težke situacije v inozemstvu. Njihova predanost zagotavlja, da vas varno pripeljejo nazaj domov ob nezgodi. Podjetje je izvedlo storitev za že več kot 50 tisoč strank. To kaže na zaupanje, ki jim ga izkazujejo stranke.

kombi prevozi oseb

Raznolika flota vozil

Na voljo imajo več vozil, ki se razlikujejo po razredu in udobju. Kombi prevozi oseb omogočajo izbiro med standardnim razredom z vozilom Renault Traffic, ter luksuznim razredom, kjer prevladujejo vozila, kot je Mercedes-Benz V-Class. Vsa njihova vozila so vedno temeljito očiščena, neoznačena ter so novejšega letnika, kar zagotavlja udobno in varno potovanje. Kljub visokemu nivoju storitev pa so premišljeno postavili konkurenčne in ugodne cene, saj se zavedajo, da je cena pomemben faktor pri vaši končni odločitvi. Kombi prevozi oseb nudijo vrhunsko izkušnjo vožnje po dostopni ceni.

zavarovanje za tujino (1)

Zdravstveno in finančno varstvo za vaše potovanje

Želite potovati brez skrbi, zagotoviti zdravstveno in finančno varnost svoji družini? Specialisti za zavarovanje v tujini vam omogočajo storitev za brezskrbno potovanje. Turistično zavarovanje v tujini za določen čas je najboljša in najpogostejša izbira za potovanja v inozemstvo, ko imate natančno določeno obdobje potovanja. S to storitvijo lahko uživate v svojem potovanju, ne da bi se obremenjevali s finančnimi skrbmi v primeru nepričakovanih dogodkov. Če pa potujete večkrat na leto zaradi dopusta ali službenih obveznosti, je za vas letno turistično zavarovanje v tujini idealna izbira za vas. To vam omogoča popolno zaščito vse leto, ne glede na to, kolikokrat se odpravite na potovanja.

Varna in zanesljiva pot do letališča

Pri načrtovanju potovanja se pogosto izkaže, da so letalske karte cenejše z okoliških letališč ali pa obstaja neposredna povezava iz bližnjega letališča, kar vam olajša pot. Kljub tem prednostim pa se pogosto pojavijo logistični in časovni izzivi, zlasti ko gre za pot do letališča. V takih trenutkih so na voljo kombi prevozi oseb. Razumejo, da je vaš čas dragocen, zato so njihovi kombi prevozi oseb do letališč, kot je Brnik, odlična rešitev. Pokrivajo široko paleto letališč, vključno z Letališčem Zagreb, ki je oddaljeno le slabih 20 kilometrov od mesta Zagreb in 150 kilometrov od Ljubljane. Prav tako vam nudijo vožnjo do Letališča Trst, kjer pot od Ljubljane traja približno 1 uro in 30 minut ter vključuje kratek postanek, medtem ko lahko nato nadaljujete svoje potovanje z odličnimi letalskimi povezavami do drugih destinacij.

zavarovanje v tujini

Prilagodljiva storitev za vse potnike

Zavarovanje v tujini je na voljo vsem, ki potujejo izven svoje domače države in želijo biti varni med bivanjem v drugih državah. Ni določene zgornje starostne meje, razen pri riziku odpovedi, in tako lahko tudi starejše osebe od 75 let dobijo zavarovanje v tujini z doplačilom. Otroci, ne glede na starost, imajo enake pogoje kot odrasli, pri čemer so premije za njih enake kot za odrasle osebe. Storitev je prilagojena tako slovenskim državljanom, ki potujejo v druge države, kot tudi tujcem, ki prihajajo v Slovenijo zaradi bivanja, turističnih obiskov, dela ali študija.

Urejena in čista vozila

Ena izmed njihovih največjih prednosti je, da skrbijo za urejenost in čistočo njihovih vozil. Vsako vozilo, ne glede na razred, je skrbno očiščeno po vsaki povratni vožnji, tako znotraj kot zunaj. V njihovih vozilih se ne kadi. Kombi prevozi oseb so popolnoma prilagojeni vašim potrebam. Njihove bogate izkušnje, različni razredi vozil in visoka raven njihovih storitev omogočajo, da ustrežejo najzahtevnejšim željam njihovih strank. Pri njih je vsaka vožnja prilagojena vam, vašim željam in potrebam. Zavedajo se, da potrebe po transportu niso omejene na določen del dneva. Zato so za vas dosegljivi 24 ur na dan, 7 dni v tednu, tudi ob nedeljah in praznikih.

zavarovanje v tujini (2)

Prilagoditev kritja glede na destinacijo

Izbira zavarovalne vsote je odvisna od destinacije vašega potovanja. Če potujete predvsem po Evropi, običajno zadošča osnovno kritje (25.000 €). V primeru potovanj izven Evrope vedno priporočajo višje kritje (50.000 €) ali najvišje kritje (100.000 €). Slednje je še posebej priporočljivo za države, kot so ZDA, Kitajska, Japonska, Avstralija, Nova Zelandija in podobne, kjer so zdravstvene storitve občutno dražje kot v Sloveniji ali Evropi. Prilagodite višino vsote glede na cilj vašega potovanja za maksimalno zaščito in mirno potovanje.