pisane oblekice za punčk1

Kljub temu, da je poletje že v svojih zadnjih izdihljajih, se vseeno verjetno marsikdo v tem času šele odpravlja na dopust. Tudi če ste že zaključili z dopustom in s svojimi otroki že nejevoljno odštevate zadnje dneve do septembrskih šolskih dni, lahko zaključek vročega poletja še vedno izkoristite za zadnje nakupe. Prav v teh dneh je veliko prodajnih akcij za poletna oblačila, zato boste nedvomno našli kaj zase in za svoje najmlajše.

Med številnimi znanimi blagovnimi znankami je tudi GAP, ki vam v svoji spletni trgovini ponuja ugodna in modna oblačila za otroke, kot so čudovite majčke, pajkice, kopalke, krila in pisane oblekice za punčke po ugodnih cenah. Če torej ne marate dolgih in napornih šopingov, zdaj lahko svoj nakup opravite kar prek spleta.

pisane oblekice za punčke

Izbirate lahko med različnimi potiski in kroji

Na voljo so oblekice za punčke brez rokavov in s kratkimi rokavi v vseh možnih barvah, od svetlo modre, sive, rožnate, rumene do večbarvnih potiskov. Če je vaše dekletce zaljubljeno v volančke in naborke, jo bo navdušila obleka s kratkimi širokimi rokavi in volanom na spodnjem robu. Za dobro počutje in sproščeno gibanje poskrbi mehka tkanina, dovršen videz pa zagotavlja cvetlični potisk v nežni roza barvi.

Za vse malčice, ki obožujejo Mini Miško, bodo verjetno najzanimivejše oblekice za punčke s potiskom Mini Miške po celotni obleki. Na voljo so v zeleni barvi, potisk priljubljene Disneyjeve junakinje pa je prisoten po celotnem oblačilu. Izdelane so iz stoodstotnega bombaža, imajo kratke rokave, okrogel vratni izrez ter našit žep na predelu prsnega koša.

pisane oblekice za punčk21

Pisane oblekice za punčke iz bombaža

Za udobje poskrbi mehak stoodstotni bombaž, v katerem se bo prav vsaka malčica odlično počutila. Bombažna oblačila so primerna za pranje v pralnem stroju, a je treba nastaviti program za pranje občutljivega perila, saj se bombažne oblekice za punčke, ki jih lahko kupite v prodajalnah in v spletni trgovini GAP, lahko ob nepravilnem pranju skrčijo in izgubijo svojo mehkobo.

Pred pranjem zato vedno preverite všito etiketo, na kateri je jasno naveden priporočljiv način pranja in likanja, ter temu ustrezno prilagodite nego bombažnega oblačila.