obroki prenosnik

Se vam je pokvaril prenosni računalnik v trenutku, ko ga najbolj potrebujete? Iščete bolj zmogljivo napravo, vendar vam trenutno finančno stanje ne dopušča večjih izdatkov? Si le noro želite novega računalnika, pa si ga ne morete privoščiti? Nakup kakovostnega računalnika ni nekaj, kar bi naredili v hipu.

Pri izbiri je pomembno, da dobro preučite kaj potrebujete, kateri računalnik vam to omogoča in koliko denarja ste pripravljeni odšteti zanj. Če iščete računalnik, ki vam bo dobro služil nekaj let, priporočamo, da postavite zmogljivost in kakovost pred ceno. Če vam finančno stanje tega ne dopušča, je vaša rešitev tukaj https://www.a1.si/nakupovalnica/racunalnistvo/prenosni-racunalniki, prenosniki na obroke! Ne samo, da boste na tak način dobili zmogljiv računalnik, tudi vaša denarnica ne bo ostala prazna.

Se prenosniki na obroke splačajo?

Ko nekaj potrebujete ali si preprosto želite, je možnost nakupa na obroke priročna rešitev. Kljub temu, da imate vso potrebno vsoto denarja za nakup na računu, zakaj si ne bi razbremenili plačila? Prenosniki na obroke vam omogočajo boljšo porazdelitev sredstev na vašem bančnem računu, tako da vam bo še vedno ostal denar za druge stvari, ki se jim ne rabite odreči.

prenosnik na obroke

Druga prednost obročnega odplačevanja je ta, da lahko računalnik kupite takoj, tudi če v danem trenutku na računu nimate dovolj sredstev za celoten nakup. To pomeni, da ne rabite kupiti tistega računalnika, ki vam ga omejujejo vaši prihranki, temveč lahko izberete bolj zmogljiv računalnik, ki ga boste odplačevali mesečno in vam bo tudi služil dlje časa.

Preglejte najbolj ugodno ponudbo računalnikov

Kakovostni, zmogljivi in tehnološko napredni prenosniki na obroke brez obresti so lahko vaši že po 24 mesecih. Nakup je enostaven in popolnoma varen. Na spletni strani si oglejte, kateri prenosniki na obroke so na zalogi, jih naročite preko spleta in v nekaj dneh jih boste brezplačno prejeli na dom. Vsak mesec se cena izbranega računalnika obračuna na obstoječem naročniškem računu.

V nakupovalnici najdete prenosne računalnike različnih znamk, zmogljivosti in cenovnih razredov:
• Apple
• Acer
• Asus
• Dell
• HP
• Lenovo
• Chuwi